Workshopit / kurssit

Loka-Marraskuu 2020

 

YIN Tonics® – Immuniteetti ja sen vahvistaminen

PE 23.10. klo.18:30 Ilmoittaudu tästä.

Sisältää teoriaosuuden ja harjoituksen. Tällä workshopilla syvennämme sekä ymmärrystämme Yintonics: ista että immuniteetista Kiinalaisen lääketieteen näkökulmasta. Immuniteettia vahvistavassa harjoituksessa yhdistyvät yin-asanat ja meridiaanioppi, taolainen filosofia, hengitystekniikat sekä guashaaminen ja akupainanta. Jokainen tuntikokonaisuus on suunniteltu hoidollisesta näkökulmasta eli sillä voidaan sanoa olevan terveyttä edistävä vaikutus.

Immuniteettisarja keskittyy vahvistamaan kehon ensimmäistä puolustuslinjaa, eli keuhkomeridiaania, kehkoja elimenä ja näiden toiminnan alle kuuluvaa wei qitä. Sen lisäksi se vahvistaa myös muita tärkeitä sisäelimiä, eli maksaa, pernaa ja munuaisia, joilla on välillisempi vaikutus kehon kokonaisimmuniteettiin.

Sopii kaikille ketä kiinnostaa oman immuniteetin vahvistaminen luomukeinoin. Sopii erityisesti ”helposti flunssaan sairastuville” tai niille joiden wei qi ei ole tasapainossa. Sellainen puolustusjärjestelmä näkee vaarattomatkin ulkopuolelta saatavat vaikutteet vihollisina, kuten esimerkiksi siitepölyt, ja aiheuttaa allergiaoireita. Muistathan kuitenkin, että tämän sarjan tekeminen ei korvaa lääkehoitoa, vaan on tarkoitettu sen tueksi, jos sellaista tarvitset. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät meiltä. Halutessasi tietenkin oma matto yms. omistamasi joogavälineet voi ottaa mukaan.

Ohjaajana Noora Kähkönen (RYT-200, GroundingYin + akupainanta 100, Yin Tonics Advanced 50 ja Joogaterapia 350 valmistuva).

TÄYDENKUUN Yinjooga 75′ + TÄYDENKUUN Mantrat & Meditaatio 75′

PE 30.10. klo.18:30 YIN Jooga

klo.19:45 Mantrat & Meditaatio

Ilmoittautuminen & lisätiedot varauskalenterista.

 

DETOX Lauantai

LA 14.11.2020 klo.12-15.  Ilmoittaudu tästä.

Keräämme sekä fyysiseen, että energiakehoomme toksiineja ympäristöstä, ruoasta ja elintavoista. Vuosia kerrytetyt toksiinivarannot kehossamme johtavat huonoon oloon, kolotuksiin ja sairauksiin. Jooga ja meditaatio ovat yksi tapa vapauttaa kuormittunutta kehoa ja luoda harmoniaa hermostoon, lihaksistoon ja verenkiertoon.

Detox lauantai on mahdollisuus hahmottaa mistä myrkkyjä itseemme imemme ja miten niistä voi puhdistua.

Ohjaajana Inka Gutierrez ERYT-500

BLISS of being

La 14.11.2020 klo.12-15.  Ilmoittaudu tästä.

Tule kokemaan olemisen sietämätön keveys pitkän YIN joogaharjoituksen kautta: 3 H SUPER YIN iltapäivä! Energisoiva meditaatio + 2h YIN harjoitus + regressio.

Ohjaajana Inka Gutierrez ERYT-500.

 

Kaikki liikuntasetelit, yms. sähköiset käyvät. Ole tällöin yhteydessä vastaanottoomme. Kysy lisätietoja vastaantotostamme, s.postilla info@thevoima.fi tai p.045 612 7515