Ryhmäliikunta

 • Tunnit

  ÄijäJooga Veny tai Kuole

  ÄijäJooga Veny tai Kuole

  Tunnin aikana tehdään rauhalliseen tahtiin kankeutta kaikottavia liikkeitä, on siellä joskus joku nukahtanutkii!
  Jos oot ettiny ryhmää, missä kynnys osallistuu on matala, ei tarvii osata etukätee mitää ja haluisit venytellä mut itsekseen sitä ei tuu tehtyy, tää on siun tunti!
  Nii, ja tää on äijien oma tunti, naisilta on pääsy kieletty (paitsi ohjaaja)

  Barre

  Barre

  Tämä tunti yhdistelee baletti-, pilates-, voima- ja liikkuvuus harjoittelua balettitankoa apuna käyttäen. Oletko valmis panostamaan hyvään ryhtiin, kauniisiin linjauksiin, hengitykseen sekä oikea-oppiseen tukilihasharjoitteluun. Intensiivinen harjoitusmenetelmä muokkaamaan koko kehoa. Barre-harjoittelu on tällä hetkellä NYC:n ja Hollywoodin kuumimpia treenaustrendejä. Tunti sopii kaikille.

  BodyBalance

  BodyBalance

  BodyBalancessa yhdistyvät jouhevasti Jooga, Tai Chi ja Pilates. Se tekee kehostasi joustavamman ja voimakkaamman, mutta myös auttaa sinua keskittymään ja rauhoittumaan. Hallittu hengitystekniikka, keskittyminen ja harkitut, ohjatut liikesarjat, liikkeet ja asennot yhdessä musiikin kanssa luovat holistisen harjoituksen, jonka päämääränä on luoda sekä keholle että mielelle harmonia ja tasapaino.

  BodyCombat

  BodyCombat

  BodyCombat on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, Nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily). Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

  BodyJam

  BodyJam

  BodyJam on hauska treeni jossa pääset vapauttamaan sisäisen tanssijasi. Se on addiktoiva fuusio viimeisimpiä tanssityylejä ja kuumimpia uusia musiikkihittejä sekä soundeja. Treenin tarkoituksena on pitää hauskaa hien virratessa ja kalorien palaessa. Tässä 55-minuutin treenissä ohjaajat opettavat sinut liikkumaan asenteella. Ota kaverisi mukaan ja valtaa tanssilattia kovan treenin avulla.

  BodyPump

  BodyPump

  BodyPump on alkuperäinen Les Millsin tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. BodyPumpissa yhdistuu koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni.

  BodyTone (Vive)

  BodyTone (Vive)

  BODYVIVE® on kaikille sopiva tunti, jota kuvaavat sanat helppo, tehokas ja hyvä mieli. Musiikki koostuu eri tyylilajien kappaleista ja ne ovat saaneet vaikutteita muista Les Mills -tunneista. Tunti sopii hyvin sekä niille, jotka tulevat ekaa kertaa ryhmäliikuntatunnille, että jo pidempään käyneille.
  Tämä on todellakin tunti, jonka voi sanoa sopivan kaikille! Uusi 45 minuutin formaatti on suunniteltu tehokkaaksi treeniksi, jossa jokainen voi valita liikkeistä itselleen sopivan tason. Jos tunnista haluaa ottaa kaiken irti, saa siellä taatusti hien virtaamaan ja lihakset tutisemaan. Silti tunnin voi tehdä kevyemmin ja keskittymään nauttimaan hyvästä fiiliksestä.
  Uudessa tuntiformaatissa on pyritty maksimoimaan harjoituksen teho suhteessa käytettyyn aikaan. Tuntirakenteen perustana on cross trainingin periaatteet. BODYVIVE®-tunnin ensimmäisen puoliskon aikana keskitytään aerobisen kunnon kohottamiseen ja lopputunti tehdään funktionaalisia lihaskuntoliikkeitä, jotka vahvistavat etenkin vatsan, jalkojen ja pakaroiden lihaksia.

  HIIT 30'

  HIIT 30'

  Kahvakuula

  Kahvakuula

  Girya, eli kahvakuula (eng. kettlebell) on monipuoliseen vastusharjoitteluun tarkoitettu väline. Aloittaminen ei vaadi aiempaa harrastuspohjaa. Kuulia on laajalta skaalalta eri kokoja.
  Kahvakuula sopii erinomaisesti koko kehon liikkeisiin, kuten heilautukseen, tempaukseen ja rinnallevetoon ja -työntöön, samaiset liikkeet ovat tuttuja painonnostosta. Kahvakuulasta tekee erinomaisen se, että liikkeet ovat huomattavasti helpommin opeteltavissa kuin tangolla tehtävät vastaavat liikesarjat. Tästä syystä kahvakuulailua kutsutaankin ”koko kansan painonnostoksi”.

  Liikkuvuus&Venyttely

  Liikkuvuus&Venyttely

  Movement&Mobility

  Movement&Mobility

  Tällä tunnilla keskitytään vartalon liikkuvuuden sekä tukilihasten harjoittamiseen! Tunnilla tehdään dynaamisia liikkuvuusharjotteita sekä mobilitya eri välineillä (pallo, rulla, vastusnauhat, keppi). Tunti sopii kaikille!

  Pilates

  Pilates

  Esittely tulossa..

  Sh'bam

  Sh'bam

  Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan.Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

  The Circuit

  The Circuit

  The Dance

  The Dance

  Twerkout 45'

  Twerkout 45'

  Voimakas

  Voimakas

  Yksinkertainen lihaskuntotunti, jossa treenataan kehoa kokonaisuutena. Kaikki päälihasryhmät käydään läpi käyttäen painoja sekä oman kehon kuormaa.

  Alussa lyhyt ja helppo lämmittelyosio, joska jälkeen yksinkertaiset lihaskuntoliikkeet ja monipuoliset toiminnalliset liikkeet vuorottelevat. Lopussa rauhallinen venyttely- ja rentoutustuokio.

  Voimakas -tunnille jokainen voi tulla omista lähtökohdistaan; treenailemaan rauhallisemmin tai puristamaan tehot irti. Monipuolisuutensa ansiosta treeni toimii kuitenkin aina. Tsemppaamaan auttaa myös aina uusi musa!

  Tunnin tavoitteena on voimakas keho :) Säännöllisen harjoittelun tulos:

  • lisää muotoa lihaksiin
  • parantunut hapenottokyky
  • kohentunut ryhti
  • aktivoituneet lihasketjut
  • parempi tasapaino
  • kiinteämpi kehon koostumus
 • Tilat ja varustelut

  200 m2 ja huikeat vajaa 6m kattokorkeutta omaava salimme mahduttaa 30-50 henkilöä ryhmäliikkumaan persoonallisessa miljöössä.

  Olemme panostaneet omalaatuisen viihdyttäviin puitteisiin sekä viimeisimpiin ryhmäliikuntavälineisiin. Välineistöstämme löytyy mm uusimmat LesMills Smart Bar -tangot ja -painot, jotka parantavat lihaskuntotuntien tehokkuutta ja käyttömukavuutta ergonomisuudellaan.

  Äänentoisto ja valotekniikka on meille myös erityisen tärkeää, onhan musiikki ja valot meille ryhmäliikuntatuntiemme yksi olennaisista osista. Tästä syystä välineistömme on alan ammattilaisten meille räätälöimä. Tästä kiitos kuuluu Gaia Musicille!

 • Tuntiohjaajat

  Suvi Korhonen

  Noora Kähkönen

  Jari Kaplas

  Emilia Hälvä

  Roosa Marttinen

  Annika Hautamaa

  Juulia Tiitta

 • Galleria