TARMO-tunnit

 • Tunnit

  ÄijäJooga Veny tai Kuole

  ÄijäJooga Veny tai Kuole

  Tunnin aikana tehdään rauhalliseen tahtiin kankeutta kaikottavia liikkeitä, on siellä joskus joku nukahtanutkii!
  Jos oot ettiny ryhmää, missä kynnys osallistuu on matala, ei tarvii osata etukätee mitää ja haluisit venytellä mut itsekseen sitä ei tuu tehtyy, tää on siun tunti!
  Nii, ja tää on äijien oma tunti, naisilta on pääsy kieletty (paitsi ohjaaja)

  Barre

  Barre

  Voimakas Barre tunti pohjautuu tanssijoiden ”conditioning harjoitteluun”. Tunnelmaltaan rauhallinen tunti koostuu yksinkertaisista ja tehokkaista vahvistavista sekä liikkuvuutta lisäävistä liikkeistä. Voimakas Barre ei vaadi aiempaa harjoittelutaustaa ja sopii näin kaikille.
  Tunti koostuu lämmittelystä ”barre”tangolla, lihaskuntoharjoitteista pystyssä ja lattialla sekä n.10 min. venyttelyosiosta tunnin lopuksi. Voit osallistua tuntiin myös 45-minuuttisena versiona jättämällä lopun venyttelyt pois.
  Voimakas Barre antaa hyvän treenin reisille, pakaroille ja kehon tukilihaksille. Säännöllisen harjoittelun tuloksena:
  – linjakkuutta lihaksiin
  – liikkuvuutta ja vartalon kannattelua
  – ryhtiä

  BodyCombat

  BodyCombat

  BodyCombat on voimistava kardiotreeni, jossa laitat kehosi äärirajoille. Tämä äärimmäisen energinen ohjelma saa inspiraationsa kamppailulajeista ja lainaa liikkeitä Karatesta, Nyrkkeilystä, Taekwondosta, Tai Chistä, Capoeirasta ja Muay Thaista (thainyrkkeily). Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

  BodyPump

  BodyPump

  BodyPump on alkuperäinen Les Millsin tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Yksi nopeimmista keinoista pistää koko keho kuntoon, koska se haastaa tärkeimmät lihasryhmät intensiiviseen treeniin kyykkyjen, työntöjen, nostojen ja kääntöjen avulla. BodyPumpissa yhdistuu koreografia, hittimusiikki ja äärimmilleen viety treeni.

  BodyTONE®

  BodyTONE®

  BodyTONE® on kaikille sopiva tunti, jota kuvaavat sanat helppo, tehokas ja hyvä mieli. Musiikki koostuu eri tyylilajien kappaleista ja ne ovat saaneet vaikutteita muista Les Mills -tunneista. Tunti sopii hyvin sekä niille, jotka tulevat ekaa kertaa ryhmäliikuntatunnille, että jo pidempään käyneille.
  Tämä on todellakin tunti, jonka voi sanoa sopivan kaikille! Uusi 45 minuutin formaatti on suunniteltu tehokkaaksi treeniksi, jossa jokainen voi valita liikkeistä itselleen sopivan tason. Jos tunnista haluaa ottaa kaiken irti, saa siellä taatusti hien virtaamaan ja lihakset tutisemaan. Silti tunnin voi tehdä kevyemmin ja keskittymään nauttimaan hyvästä fiiliksestä.
  Uudessa tuntiformaatissa on pyritty maksimoimaan harjoituksen teho suhteessa käytettyyn aikaan. Tuntirakenteen perustana on cross trainingin periaatteet. BodyTONE®-tunnin ensimmäisen puoliskon aikana keskitytään aerobisen kunnon kohottamiseen ja lopputunti tehdään funktionaalisia lihaskuntoliikkeitä, jotka vahvistavat etenkin vatsan, jalkojen ja pakaroiden lihaksia.

  Kehonhuolto

  Kehonhuolto

  Jokaisella pitäisi olla vähintään yksi erillinen kehonhuoltotreeni viikossa. Jos et tee sitä yksin kotona, niin varaa tää kalenteriisi asap. Sopii perjantai-iltaan kuin nappi silmään. Täällä ei leibelöidytä minkään filosofian alle.. tämä ei siis ole joogaa tai Pilatesta vaan simppelisti Kehonhuoltoa. Käytämme erilaisia metodeita sekä välineitä harjoituksen aikana -> paineistamme kehoa, teemme liikkuvuusharjoituksia ja rentoudumme. <3

  Pilates

  Pilates

  Tästä harjoituksesta on hyvä aloittaa Pilates, mutta myös jo Pilatesta harjoittaneille löytyy haastetta.

  Pilates Spinal FLOW

  Pilates Spinal FLOW

  Pilates Spinal FLOW:ssa tuodaan virtausta & liiketä rankaan ja sieltä kehoon. Tietenkin Pilateksen filosofiaa kunnioittaen; syvien tukilihasten aktivoinnin ja hengityksen avuin.
  Tiesitkö, että rangallamme on 4 pääliikesuuntaa, joita meidän tulisi tehdä päivittäin pysyäksemme terveinä ja liikkuvina? Ikäväkyllä meidän nykyisestä modernista elämäntyylistä johtuen tämä ei toteudu niin hyvin kuin pitäisi ja meidän kehomme kärsii siitä.
  Tiedät tunteen kun siun keho tuntuu ”vanhalta” , kivuliaalta ja/tai tahmealta/jäykältä liikuttaa? Se on todennäköisesti syy-seuraus sille, ettet liikuta siun rankaa tarpeeksi. Tällä tunnilla annamme rangallesi rakkautta ja opimme liikuttamaan sitä ”oikein”kaikkiin suuntiin. <3

  Pilates-Terapia Selkä

  Pilates-Terapia Selkä

  Pilateksen filosofiaa ja Fysioterapian näkemystä yhdistävä Terapeuttinen tunti selkävaivoihin tai niska-hartia-olkapää-vaivoihin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Vastapainona kaikelle nykypäivän istumiselle ja puhelinten/tietokoneiden/tms. räpläämiselle ja niistä koituville ongelmille. Vapautetaan ja vahvistetaan. Keskitytään liikkeisiin ja ”itsehoitoon” näille spesifeille alueille. Tällä tunnilla tarjotaan apua ja ymmärrystä omaan kehoon ja sen ongelmiin/kiputiloihin. Toimii sellaisenaan, osana pilates- tai joogaharjoittelua sekä huoltavana / conditioning tyyppisenä harjoituksena eri urheilulajeille.

  Sh'bam

  Sh'bam

  Sh’Bam yhdistää helpot, mutta äärimmäisen kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan.Treeneissä kuulet kuumimmat listahitit, tanssimusiikkia joka soi suosituimmissa yökerhoissa ympäri maailman, tuttuja klassikoita remiksattuna ja modernisoituja lattaribiittejä. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen, energinen, uniikki ja monipuolinen.

  The Dance

  The Dance

  Tanssitunti, joka ei jätä kylmäksi! :D

  Erilaisia tanssityylejä yhdistelevä tunti, jossa musa pauhaa, tukka heiluu ja töppöset ei tavota maata! <3  Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat todellista irtiottoa arjesta!

  The Dance-Latin style

  The Dance-Latin style

  Party is on! Perinteinen The Dance tuntimme enemmän lattaripainotteisena versiona! ;) Tää tanssitunti on täynnä kuumia lattarirytmejä. Pääasiallisesti tunnilla soi ”trendikäs” latino pop ja erilaisia tanssityylejä fuusioidaan yhteen, aina bootyshakesta sensuellimpaan ja elegantimpaan tyyliin. Tutuiksi tulevat niin salsat, sambat, chachachaat kuin dancehall ja reggaetonkin.

  The Total Nyrkkeily

  The Total Nyrkkeily

  Tunnin kesto aina teemasta ja intensiteetistä riippuen 45-60min.

  The Total tuoteperheen jäsen! The Total Nyrkkeily treeni yhdistää:
  •nyrkkeilytekniikat, niiden harjoittelun
  •säkin hakkaamisen
  •lihaskuntoharjoittelun
  Tunnilla käytetään välineinä säkkejä sekä kehon omaa painoa, toki extramausteita voi olla aina mukana. Meiltä löytyy lainahanskat jos et omista omia.
  Mukaasi tarvitset vain halun liikkua, pidät haasteista ja olet innostunut liikkumaan hauskassa porukassa! Tunti sopii kaikille, kuntotasoon ja -taustaan katsomatta. Ei tarvita siis aiempaa nyrkkeilytaustaa! ..mutta myös lajia harrastaneet saavat tästä loistavan treenin! ;)

  The Total Voima

  The Total Voima

  The Total Voima yhdistää mahtavasti porukassa treenaamisen ja järkevän harjoittelun. Tämä koko kehoa monipuolisesti vahvistava lihaskuntotunti on yksinkertaista, helppoa ja just siulle sopivaksi skaalattua!
  Tämä treeni saa sinut ihastumaan ”salityyppiseen” harjoitteluun tai tuomaan siihen lisää ulottuvuuksia. :)
  Tunnilla käytetään monipuolisesti välineinä mm. juoksumattoja, käsipainoja, kahvakuulia, slamballeja(kuntopalloja), tankoja ja kehon painoa.
  Mukaasi tarvitset halun liikkua, pidät haasteista ja olet innostunut liikkumaan hauskassa porukassa! Tunti sopii siis kaikille, kuntotasoon ja -taustaan katsomatta!

  Voimakas

  Voimakas

  Voimakas
  Yksinkertainen lihaskuntotunti, jossa treenataan kehoa kokonaisuutena. Kaikki päälihasryhmät käydään läpi käyttäen painoja sekä oman kehon kuormaa.
  Alussa lyhyt ja helppo lämmittelyosio, joska jälkeen yksinkertaiset lihaskuntoliikkeet ja monipuoliset toiminnalliset liikkeet vuorottelevat. Lopussa rauhallinen venyttely- ja rentoutustuokio.
  Voimakas -tunnille jokainen voi tulla omista lähtökohdistaan; treenailemaan rauhallisemmin tai puristamaan tehot irti. Monipuolisuutensa ansiosta treeni toimii kuitenkin aina. Tsemppaamaan auttaa myös aina uusi musa!
  Tunnin tavoitteena on voimakas keho :) Säännöllisen harjoittelun tulos:
  -lisää muotoa lihaksiin
  -parantunut hapenottokyky
  -kohentunut ryhti
  -aktivoituneet lihasketjut
  -parempi tasapaino
  -kiinteämpi kehon koostumus

  Voimakas-Fitball (Jättipallo)

  Voimakas-Fitball (Jättipallo)

  Harjoituksessa mukana/välineenä fitball eli jättipallo! Keskivartalon kontrolli on avain hyvään ryhtiin. Voimakas -tunti keskittyy selän liikkuvuuteen, keskivartalon kannatteluun, asennon hallintaan ja lihastasapainoon. Tunnilla käytetään erilaisia välineitä, jotka auttaa lisäämään liikkuvuutta ja tuo ryhtiä liikkeisiin. Säännöllinen harjoittelu parantaa arjen toimintakykyä ja tuo hyvän olon.

  Voimakas-Kiinteytys

  Voimakas-Kiinteytys

   

  Voimakas Kiinteytys 45′
  •kevyehköä sykkeennostatusta
  •coretreeni
  •toiminnallista treeniä
  Ihan loistava tuntilisä meidän muuhun Voimakas-perheeseen!

 • Tilat ja varustelut

  200 m2 ja huikeat vajaa 6m kattokorkeutta omaava salimme mahduttaa 30-50 henkilöä ryhmäliikkumaan persoonallisessa miljöössä.

  Olemme panostaneet omalaatuisen viihdyttäviin puitteisiin sekä viimeisimpiin ryhmäliikuntavälineisiin. Välineistöstämme löytyy mm uusimmat LesMills Smart Bar -tangot ja -painot, jotka parantavat lihaskuntotuntien tehokkuutta ja käyttömukavuutta ergonomisuudellaan.

  Äänentoisto ja valotekniikka on meille myös erityisen tärkeää, onhan musiikki ja valot meille ryhmäliikuntatuntiemme yksi olennaisista osista. Tästä syystä välineistömme on alan ammattilaisten meille räätälöimä. Tästä kiitos kuuluu Gaia Musicille!

 • Tuntiohjaajat

  Juuso Halme

  Miia Nokelainen

  Suvi Korhonen

  Terhi Raipoaho

  Noora Kähkönen

  Sini Suikkanen

  Annika Hautamaa

 • Galleria