Myö

Suvi Korhonen

Suvi Korhonen

Noora Kähkönen

Noora Kähkönen

Sini Suikkanen

Sini Suikkanen

Jari Kaplas

Jari Kaplas

Hanne Nousiainen

Hanne Nousiainen

Pamfila Inkinen

Pamfila Inkinen

Jasmine Kääriäinen

Jasmine Kääriäinen

Carita Honkanen

Carita Honkanen

Moona Marttinen

Moona Marttinen

Moikka!

Mie oon Moona, telinevoimistelutaustainen opiskelija. Miun päälaji on tankotanssi, jota oon harrastanut vuodesta 2012, ohjaamisen alotin 2015. Myös silkit, rengastrapetsi sekä hammock ovat miulle tuttuja akrobatiavälineitä, ja lisäksi harrastan tanssia ja joogaa.

Lemppariteemana kaikissa lajeissa miulla on erityisesti notkeutta vaativat ja kehittävät liikkeet, joten miun tunneilla pyritään aina venyttelyllä ja kehonhuollolla parantamaan kehon liikkuvuutta.

Tunneilla nähdään!

– Moona

Emilia Hälvä

Emilia Hälvä

Porukan keltanokka! Ohjaan BodyPumpia ja Hiit30-tunteja, joskus tuurailen Bootcampissa ja circuitissa.

Ohjaajana pyrin koko ajan kehittämään itseäni paremmaksi, siinä riittääkin työsarkaa! Joka tunti laitan itseni likoon täysillä, koska onhan tää ihan huikeenmahtavaa hommaa!

Roosa Marttinen

Roosa Marttinen

Moikka!

Mie oon Roosa, energinen ja innostuva ryhmäliikkuja- ja liikuttaja. Kymmenisen vuotta sitten menetin sydämeni Les Millsille, ja vuonna 2014 toteutin unelmani ja aloin ohjata tunteja myös itse.

Ohjaan tunteja laidasta laitaan, mutta yksi ylitse muiden on minulle Les Mills Bodycombat! Ohjaajana minulle on tärkeää omalla asenteellani tuoda treeniin energiaa ja iloa – treenataan tosissaan, muttei totisesti. Nähdään tunneilla!

Annika Hautamaa

Annika Hautamaa

Olen aloittanut The Voimalla ohjaajana keväällä 2015. Koulutukseltani olen Kasvatustieteen maisteri ja työskentelen luokanopettajana Imatralla.

Ryhmäliikunnanohjaajana olen toiminut yli 25 vuoden ajan ja olen suorittanut vuosien varrella useita ryhmäliikunnan koulutuksia. Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni. Liikkumisesta tuleva tunne on mahtava, lisäksi se antaa energiaa arkeen.

Ohjaajana toivon,että saan välitettyä asiakkaalle saman hyvän olon ja ilon tunteen, jota itse saan liikunnasta.

Tuntivalikoimaani kuuluvat bodyvive, vatsapeppu ja liikkuvuus& venyttely.

Juulia Tiitta

Juulia Tiitta

Hulio täs moi! Ryhmäliikunta on ollu useemman vuoden lähellä sydäntä ja ohjaajanurani oon alottanu BodyCombat ohjaajana.

Tervetuloo haastamaan ittees miun kanssa energisille tunneille!