Myö

Suvi Korhonen

Suvi Korhonen

Pinja Kaisko

Pinja Kaisko

Olen Pinja, iältäni 45 vuotias.

Joogaopettaja(yin, hatha, ilmajooga), äänimaljahoitaja, sointukylpyohjaaja, eft-ohjaaja

Kun ensimmäisen kerran olin joogatunnilla, tiesin heti, että tätä mie haluan opettaa. Vaikka matka onkin kestänyt vuosia, niin siitä pienestä ohikulkevasta ajatuksesta tuli totta. Olen opiskellut Shantin hathajoogakoulutuksessa (250 h) ja Villa Mandalan yinjoogakoulutuksessa (50 h) sekä käynyt muita lyhyempiä koulutuksia. Lisäksi olen opiskellut eft-ohjaajaksi (taso 1) sekä kundaliinireikimasteriksi. Tällä hetkellä avaan ovia shamanismin ja tantran suuntaan.

Haluan tarjota tunneillani pysähtymisen ja oivaltamisen tilaa sekä kehon viisauden äärelle hiljentymistä. Välillä villeyttä ja voimaa, luovaa liikettä, kun taas toisinaan matkataan oman äänen juurelle, sydämen sopukoihin saakka.

Miia Nokelainen

Miia Nokelainen

Aino Rahkonen

Aino Rahkonen

Mie oon Aino, 30 v ja risat. 😉
Ammatiltani fysioterapeutti ja pilates opettaja.
Voimalla olen ohjannut pilatesta 2017 marraskuusta saakka.
Liikunnan saralla on tullut kokeiltua ja harrastettua vaikka mitä kansantanssin ja kamppailulajien väliltä.
Pilateksen ja fysioterapeuttiopintojen myötä olen oppinut ymmärtämään ja kuuntelemaan omaa fyysistä ja psyykkistä kehoani, ja tätä samaa iloa haluan tuoda miun oppilaille.
Suurin kipinä minkä itse olen saanut liikkumiseen on, että valta on miun käsissä. Mie pystyn hoitamaan ja ohjaamaan omaa kehoani aivan valtavasti oman mielen voimalla. Meillä jokaisella on aivan huikeat resurssit vaikka mihin, kun mieli ja keho on kontrollissa.
Pilates on tutkimusmatka omaan kehoon ja se matka pitäisi kaikkien kulkea.

Juuso Halme

Juuso Halme

Toni Muukkonen

Toni Muukkonen

Olen Toni Muukkonen, 34-vuotias veturinkuljettaja/fysioterapeutti. Olen työskennellyt 12 vuotta veturinkuljettajana ja opiskelin työn ohessa fysioterapeutiksi. Valmistuin fyssariksi 2018 ja sen jälkeen perustin yrityksen nimeltä Optimal Fysio, jossa olen tehnyt fysioterapeutin töitä sivutoimisesti. Koulun penkille ajoi kiinnostus kuntoutukseen ja ihmisen fyysisten ominaisuuksien kehittämiseen. Opiskelujen jälkeen olen kouluttautunut faskiamanipulaatioon (Stecco level 1) sekä käynyt muutamia pienempiä koulutuksia voimaharjoittelun saralla. Näitä molempia aiheita tulen opiskelemaan jatkossakin.

Olen ollut aina liikunnallinen ja se on myös toiminut suunnan näyttäjänä tässä ammatissa. Olen kaikkiruokainen liikunnan suhteen ja kannatan monipuolista liikkumista, josta saa hyvän mielen. Oma lajitausta löytyy jenkkifutiksen parista.

Fysioterapeutin työssä on parasta kun pystyy auttamaan ihmisiä erinäisissä toimintakyvyn vaivoissa. Tuntiohjauksissa sekä yksilövalmennuksissa näkyy aina fysioterapeuttinen ote, varsinkin liikevalinnoissa ja ohjelmoinnissa. Kroppaa haastetaan monella osa-alueella. Asiakkailleni haluan tarjota aina laadukasta palvelua oli kyse sitten ohjauksesta tai fysioterapiasta. Tämän vuoksi pidän itseni ajantasalla koulutuksilla sekä itseopiskelulla.

Tässä ammatissa ei ole koskaan valmis ja se on juuri se suola joka motivoi jatkamaan.

On ollut ilo ohjata The Voiman asiakkaita syksystä 2019 lähtien!

Tervetuloa tunneilleni!

Terhi Raipoaho

Terhi Raipoaho

Moi, oon Terhi, 38-vuotias (kohta 39v.😉) savolaenen.

Eka ammatiltani olen lähihoitaja, valmistuin 2003. Hoitoalan töitä tein enemmän ja vähemmän säännöllisesti vuoteen 2010 asti. Opiskelin itseni haaveammattiini, fysioterapeutiksi 2007-2010. Pääsin heti töihin valmistumisen jälkeen ja sillä uralla edelleen.

Lapinlahdelta kun olen kotoisin, niin Ringette oli lapsuus-nuoruusajan harrastus. Siitä sitten monipuolisesti matkan varrella vaikka vallan mitä, pesäpallo, kickboxing/itsepuolustus, soutu, juoksu, pyöräily. Tällä hetkellä lukeudun kategoriaan fiilisliikkuja.

Lapinlahdelta muutin Varkauteen, lähihoitajakouluun. Silloin liikuntatunnilla pääsin kokeilemaan paikalliselle salille LesMillsin Bodypumpia ja luokkakaverin jäsenyyden avulla sisäpyöräilyä. Jäin koukkuun. Muutaman kk jälkeen asiakkaana meno ei antanut samalla tavalla kiksejä. Jostain mielenhäiriöstä kysäisin yhdeltä salin ohjaajalta, että miten pääsen ohjailemaan. Sisäisellä koulutuksella pääsin sisäpyöräily-ohjaajaksi 2002 maaliskuussa. Siitä sitten Bodycombat 2005, I.C.E-koulutus 2006, Bodybalance 2009 ja Bodypump 2009. Matkan varrelle osuu myös erinäisiä conventioneita.

Kunnonsalilla Varkaudessa aloitin ohjaajan työt, fysioterapiaopiskelut vei Mikkeliin ja siellä SportClubille (nykyisin Fressi), jonne muuten vein Bodycombatin mukanani. Joroisiin perustettu Maaritin liikunta ja hyvinvointi pyysi näytetunnin combatista ja sille tielle silloin jäin. Opiskelujen loputtua SportClub jäi pois.

Jäin äippälomalle 2014 joulukuussa ja muutin Joutsenoon. Vuosi vierähti vauva-arkea, kun tuli ajatus halusta päästä ohjaamaan. Imatran Kylpylältä tie alkoi, pari vuotta Coloseumilla, siitä sit tuli Fit-Joutseno ja sen jälkeen THE VOIMA. Tällä hetkellä freelancerina kolmella salilla.

Tämä ala on antanu tosi paljon. Oon saanu ihania työkavereita, ystäviä. Saan liikuttaa ihmisiä ja antaa mahdollisesti sitä liikunnanriemua eteenpäin. Intohimo ja rakkaus lajiin vie mennessään.

Noora Kähkönen

Noora Kähkönen

Sini Suikkanen

Sini Suikkanen

Moi, Mie oon Sini, 37-vuotias entinen ”baariduunari”

Muksuna en harrastanut mitään, ku aika meni kylillä. Pentujen kanssa rymyttiin pyörillä ja pelattiin kirkkiksestä jalkapalloon..ja miun supersankaritaito;ei ollut puuta mihin en päässyt! Oon vieläkin ylpeä siitä.😂☝🏻

Salikärpänen puraisi, kun olin 16 vuotias. Sitä kestikin sit yli 10-vuotta, bodyfitness vei mennessään. Treenasin tällöin muutaman PT:n ohjauksessa.

Välissä tuli muutama muuttuja, miun lapset Elina ja Akseli syntyi.. sit oltiin hetki kotona.

Olen kokeillut mimmipainia, nyrkkeilyy, (kunto, thaij, potku) kunnes huomasin, että miun kilpailuvietti vie miun hengen, joten vaihdoin ”turvallisemmille vesille” crossfittiin…😂

Kipinä alalle on ollut aina, rohkeus lähteä mukaan oli jostain syystä puuttunut, kunnes elämä pisti miut suuren valinnan eteen ja huomasin pistäväni paljon asioita vaihtoon. Sillä tiellä ollaan enkä oo katunut.

Mie oon aina rakastanut sitä tunnetta, ku oot treeneistä niin väsynyt, ettet pysty puhumaan. Ja tykkään kovasta treenaamisesta. Ja se näkyy varmasti myös minussa ohjaajana.

Olen valmistunut liikuntaneuvojaksi  sekä  personal traineriksi 2020 Tanhuvaaran urheiluopistosta.

The Voiman myötä oon kokeillut siipiäni LesMills BodyCombat ohjaajana ja sen lisäksi miulla on syksyllä 2019 suoritettu Spartan Academyn Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja koulutus.

The Voimalla ohjaan tällä hetkellä The Total Voima-tuntia, Kehonhuoltoa sekä sijaistan Suvin äitiysloman ajan Äijäjoogaa.

Haluan olla ohjaajana mahdollisimman monipuolinen, huumoria ja tuntien turvallisuutta unohtamatta.

Pamfila Inkinen

Pamfila Inkinen

Jasmine Kääriäinen

Jasmine Kääriäinen

Carita Honkanen

Carita Honkanen

Olen Carita Honkanen 38v lastenohjaaja.

Liikunnan ilon olen löytänyt vasta aikuisiällä ja aika lailla kaikkea on tullut kokeiltua. The Voimalla aloitin ilma-akrobatian 2005 ja se tuntui olevan heti miun juttu.

Ohjaamisen aloitin Ruokolahden Rajulla lasten liikuntaleikkikoulun ohjaajana vuonna 2003. Päivätyötäni teen päiväkodissa lastenhoitajana. The Voimalla aloitin lasten akrobatian ohjaajana, josta siirryinkin sitten aikuisten rengastrapetsin ohjaamiseen.

Rengastrapetsissa minua motivoi sen haastavuus, mutta toisaalta myös sen helppous. Jokainen pystyy tekemään jotakin ja kaikki on itsestään kiinni miten pitkälle haluaa mennä. Jos kipinä lajiin syttyy, se vie mukanaan ja kuin huomaamatta lihasvoimat kasvaa ja perusliikkeistä tulee helpompia.

Ohjaajana haluan tuoda jokaiselle onnistumisen kokemuksia ja ohjaajana parasta on myös nähdä niitä onnistumisen hetkiä! Lajista voi myös helposti luulla, että se on vain super notkeille mutta tämä illuusio kumoutuu ihan omalla esimerkilläni😉 Eli sopii ihan kaikille, tule sellaisena kuin olet❤️

Roosa Marttinen

Roosa Marttinen

Moikka! Mie oon Roosa, 27-vuotias energinen ja innostuva ryhmäliikunnan ohjaaja. Aloitin jumppaharrastuksen äidin jalanjäljissä jo 12-vuotiaana ja haaveilin ohjaamisesta monta vuotta, kunnes rohkaistuin osallistumaan vuonna 2014 BODYCOMBAT-koulutukseen. Seuraavat lajit olivat BODYBALANCE, SH’BAM ja IISEE Pro -sisäpyöräilykoulutus 2015, BODYATTACK 2016, BODYPUMP 2017 ja BARRE 2020.  Combatista ja Balancesta olen käynyt myös Advanced-koulutukset.

Aloitin ohjaajanurani Imatralla ja Voimalla, mutta työskentelin opiskeluaikana myös pääkaupunkiseudun Fressi-keskuksissa, UniSportilla, LadyLine Hakaniemessä sekä Forever Herttoniemessä 2015-2018. Tällä hetkellä olen päivisin lukion äikänope, mutta iltaisin ohjaan tunteja oman toiminimeni kautta sekä Imatralla että Lappeenrannassa.

Miulle on tunneillani tärkeintä jakaa liikkumisen iloa ja hyvää mieltä, jotta jokainen pääsee treenaamaan tosissaan muttei totisesti. Ohjaaminen on miun oma henkireikä ja intohimo, jossa haluan haastaa itseäni kehittymään jatkuvasti. Nähdään tunneilla!

Annika Hautamaa

Annika Hautamaa

Olen aloittanut The Voimalla ohjaajana keväällä 2015. Koulutukseltani olen Kasvatustieteen maisteri ja työskentelen luokanopettajana Imatralla.

Ryhmäliikunnanohjaajana olen toiminut yli 25 vuoden ajan ja olen suorittanut vuosien varrella useita ryhmäliikunnan koulutuksia. Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni. Liikkumisesta tuleva tunne on mahtava, lisäksi se antaa energiaa arkeen.

Ohjaajana toivon,että saan välitettyä asiakkaalle saman hyvän olon ja ilon tunteen, jota itse saan liikunnasta.

Tuntivalikoimaani kuuluvat bodyvive, vatsapeppu ja liikkuvuus& venyttely.