INTO-tunnit (Tankotanssi & Ilma-Akrobatia)

 • Yleistä

  Pääset huippukuntoon hauskalla tavalla! Telinevoimistelusta inspiraationsa saaneet lattiatunnit sekä sirkuksesta tutut ilma-akrobatian lajit yhdistävät kuntoilun, kehonhallinnan ja esteettisyyden. Ne kehittävät erittäin tehokkaasti voimaa, notkeutta ja koordinaatiota. Varsinkin keskivartalon ja käsien lihakset kehittyvät huippu nopeasti!

  Tankotanssia/-akrobatiaa, Rengastrapetsia, Hammockeja ja Silkkejä (ainoastaan alkeet) pääset harrastamaan nyt myös Lappeenrannassa The Voima Fly:lla! Tsekkaa Lappeenrannan ilma-akrobatiastudio tästä.  

  Tunneille voi tulla suoraan mukaan testaamaan haluamaansa lajia, mutta pidämme myös säännöllisin väliajoin alkeis- ja tiiviskursseja. Katso tulevat kurssit täältä -> Imatra-> Lappeenranta

   

  Tankotanssi / Pole = Lattiasta kattoon ulottuva tanko. Tankotanssi / tankoakrobatia on saanut juurensa sirkuksesta, kiinalaisesta tolpasta, joka onkin alunperin ollut miesten laji. Vaatetus: Lyhyet shortsit ja perus toppi pitojen helpottamiseksi. Alkulämmittelyssä ja pyörähdyksissä voi olla pitkät housut / säärystimet ja pitkähihainen paita.

  Rengastrapetsi / Hoop = Aerial Hoop / Lyra on suuri katosta roikkuva renkaanmuotoinen trapetsi. Varusteet: Pitkähihainen paita ja polvitaipaleen yli ulottuvat housut. Hyvä varata mukaan juomapullo ja hikipyyhe.

  Silkit = Kaksi katosta roikkuvaa pitkää liinaa. Meillä huonekorkeus n. 6m. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja kankaiden ehjänä säilymisen takaamiseksi.

  Hammock = Katosta roikkuva yhtenäinen kangaslenkki. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja kankaiden ehjänä säilymisen takaamiseksi.

 • Tunnit

  Akro FIT

  Akro FIT

  Tunnilla harjoitetaan eri tavoin voimaa sekä liikkuvuutta, että lattia-akrobatiaa / inversioplay:ta joko sirkustelua tai ihan vaan omaa elämää varten. Treeni on ennenkaikkea hauskaa, mutta myös vahvistavaa ja tehokasta.

  Akrobatia 8-12v

  Akrobatia 8-12v

  Akrobatia 8-12v (Kevätkausi alk.16.1.2022 SU / 13krt)

  SUNNUNTAISIN klo.15:00 (hiihtolomalla/eka viikonloppu ja pääsiäisenä ei harjoituksia)

  Monipuolinen lasten motoriikkaa ja taitoa kehittävä kurssi (60min.). Kurssilla harjoitellaan akrobatiaa eri muodoissa leikin kautta aina ikätason mukaan. Jokainen pääsee oppimaan uusia taitoja ja hauskoja temppuja. Tunnin teema vaihtelee; Rengastrapetsi, Ilma- (kankaat) ja Tolppa-akrobatia (tanko). Tunneilla harjoitellaan myös jonkinverran lattia-akrobatiaa sekä parityöskentelyä.

  Ja tottakai uutta opittua päästään myös esittämään vanhemmille ja sukulaisille viimeisellä kerralla. ;)

  Ostat 2 paikkaa (sisaralennus tai kahteen eri ryhmään) ale -10% -> ostaessasi toista kurssia, käytä alennuskoodia AKRO10 . Tunneille voi myös osallistua kertakäynnillä 11,50€, mikäli kursseilla on tilaa.

  Lisäkysymyksiä? info@thevoima.fi / p.045 6127 515.

  Monipuolinen motoriikkaa, taitoa ja voimaa kehittävä kurssi (50min.). Kurssilla harjoitellaan akrobatiaa eri muodoissa. Jokainen pääsee oppimaan uusia taitoja ja hauskoja temppuja. Tunnin teema vaihtelee; Rengastrapetsi, Ilma- (kankaat) ja Tolppa-akrobatia (tanko). Tunneilla harjoitellaan myös jonkinverran lattia-akrobatiaa sekä parityöskentelyä. Ja tottakai uutta opittua päästään myös esittämään vanhemmille ja sukulaisille.

  Varaa paikkasi TÄÄLTÄ

  Floor FLOW

  Floor FLOW

  Tämä movement pohjainen harjoitus rohkaisee sinua heittäytymään lattiatyöskentelyn maadoittavaan ja sensuelliin luonteeseen. Kasvata siun liiketietoisuutta, luovuutta sekä itseilmaisua helpoilla harjoituksilla ja kokonaisuuksilla, jotka auttavat korostamaan liikkeen flowta, kontrollia sekä nivelten liikkuvuutta. SOPII KAIKILLE (ketkä pääsee lattialle makaamaan). Vaatetus: suojaa ihoa ja olkapäitä, pitkät housut ja olkapäät peittävä paita. Säärystimet voivat tuoda extra pehmeyttä.

  Hoop FIT

  Hoop FIT

  Rengastrapetsi -tunnit Imatra & Lappeenranta

  Hoop eli rengastrapetsitunti, jonne tulet sen tasoisena kuin olet. Kaikki lähtee perusteista. Harjoitetaan lajin vaatimaa voimaa, liikkuvuutta sekä tekniikkaa, leikkiä ja temppuja tietenkään unohtamatta. Harjoitetaan sekä tekniikkaa, että voimaa.Rengastrapetsi on suuri renkaanmuotoinen trapetsi, jonka avulla voidaan tehdä koko kehoa vahvistavaa treeniä. Tämä tunti onkin uusi hauska tapa kehittää kuntoa ja vahvistaa lihaksia monipuolisesti. Laji vahvistaa erityisesti keskivartalon sekä käsivarsien lihaksia. Täällä opit uutta ja aivan varmasti koet onnistumisen elämyksiä, saatat jopa päästää muutaman riemun kiljahduksen.
  Varusteet: Pitkähihainen paita ja polvitaipeen yli ulottuvat housut. Hyvä varata mukaan juomapullo ja hikipyyhe.

  Perhe Akrobatia (ei ikärajoja 0-99v)

  Perhe Akrobatia (ei ikärajoja 0-99v)

  Akrobatiaa vaikka koko perheelle! Onko tässä teidän yhteinen uusi harrastus? Haluatko tuoda perheen pienimmän harjoittelemaan akrobatiaa, olla turvana ja tukena vai kenties perheen isoimman ja osallistua yhdessä? Kaikki käy ja periaatteessa ala- tai yläikärajaa ei ole! <3 ;)

  Hinta sisältää molemmat harrastajat, lapsen sekä aikuisen. (Kausi alk.17.1.2022 MA / 13krt)

  MAANANTAISIN klo.16:30 (ei lomaviikoilla)

  Monipuolinen lasten motoriikkaa ja taitoa kehittävä kurssi (45-50min.). Kurssilla harjoitellaan akrobatiaa eri muodoissa leikin kautta aina ikätason mukaan. Jokainen pääsee oppimaan uusia taitoja ja hauskoja temppuja. Tunnin teema vaihtelee; Rengastrapetsi, Ilma- (kankaat) ja Tolppa-akrobatia (tanko). Tunneilla harjoitellaan myös jonkinverran lattia-akrobatiaa sekä parityöskentelyä.

  Ja tottakai uutta opittua päästään myös esittämään vanhemmille ja sukulaisille viimeisellä kerralla. ;)

  Iloittaudu TÄSTÄ

   

  Pole FIT

  Pole FIT

  Tankotanssi -tunnit Imatra & Lappeenranta

  UUDISTUNEET tankotuntimme! Tällä tunnilla pääpainomme on voimaa, corea ja kehonhallintaa kasvattavissa harjoituksissa. Uusi tankoharrastajasarjamme on suunniteltu vieläkin harrastajaläheisemmäksi. Pärjäät näillä tunneilla halutessasi myös ”täysissä pukeissa” suurimman osan ajasta. FIT tunnilla kuitenkin suositeltavaa jonkinlaiset shortsit mukaan, koska tarvitset niitä keventääksesi joitain liikkeitä ja tähän tarvitaan ihon ja tangon kosketusta. Tunnin liikkeet ja opetukset perustuvat 3 progressioon; lattiataso; puoliväli ja tangolla, näin takaamme, että jokaiselle harrastajalle löytyy itseään miellyttävä taso. Tunti sopii kaikentasoisille tankoilijoille. Vaatetus: Toppi ja pitkähihainen (lämmittely), shortsit, juomapullo ja pikkupyyhe.

  Pole FLOW

  Pole FLOW

  Tankotanssi -tunnit Imatra & Lappeenranta

  UUDISTUNEET tankotuntimme! Tällä tunnilla pääpainomme on erilaisessa liikkeessä tangon kanssa, sekä lattialla että tangolla, ”flow movement tyyppisempi harjoittelu”. Uusi tankoharrastajasarjamme on suunniteltu vieläkin harrastajaläheisemmäksi. Jos tahdot oppia uusia tai hioa aiemmin opeteltuja liikkeitä/tekniikoita tangolla tarvitset shortsit mukaan.

  Tunnin liikkeet ja opetukset perustuvat 3 progressioon; lattiataso; puoliväli ja tangolla, näin takaamme, että jokaiselle harrastajalle löytyy itseään miellyttävä taso. Tunti sopii kaikentasoisille tankoilijoille ja kuntoilijoille. Vaatetus: Toppi ja pitkähihainen (lämmittely), halutessasi shortsit, juomapullo ja pikkupyyhe.

  Silkit/hammock

  Silkit/hammock

  Silkit & Hammock -tunnit Imatra & Lappeenranta

  Ilma-akrobatiaa kahdella katosta roikkuvan liinan tai yhtenäisen katosta roikkuvan Hammock lenkin avulla. Tämä tunti sopii sinulle vaikka et olisi koskaan liikuntaa tai akrobatiaa harrastunut. Tunnilla tutustutaan turvalliseen harjoitteluun kankailla, niiden käyttämistä osana treeniä ja harjoitellaan solmimisia sekä helppoja perusliikkeitä.
  Varustus: Pitkähihainen paita/t-paita, polvitaipeen yli ulottuvat housut. Ei koruja tai muita teräviä asusteita.

 • Tilat ja varustelut

  Hauska 100m2 sirkussalimme pehmustettuine lattioineen kutsuu sinua opettelemaan uusia taitoja tai rentoutumaan hammockeissa ilmajoogan merkeissä.

  Salista löytyy rengastrapetsit, hammockit , sekä suomalaiset FitPole- tangot.

  Lisäksi pitkiä silkkejä sekä lattia-akrobatiaa varten käytössä myös tila, jossa kattokorkeus n 6m sekä laskeutumispatjat ja n. 50m2 tatamitilaa.

 • Tuntiohjaajat

  Noora Kähkönen

  Pamfila Inkinen

  Jasmine Kääriäinen

  Carita Honkanen

 • Galleria