Fly tunnit Lappeenranta

TANKOTANSSI

Tankotanssi on hauska ja tehokas liikuntamuoto, joka kehittää voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta. Tankotanssiharrastuksen aloittamiseksi sinulla ei tarvitse olla aiempaa liikunta- tai tanssitaustaa. Säännöllisen harjoittelun myötä kuntosi ja taitosi kehittyvät ja kykenet yhä haastavampiin temppuihin. Tankotanssissa on parasta uuden oppiminen ja itsensä ylittäminen! Tunneilla harjoitellaan pyörähdyksiä tangon ympäri sekä erilaisia pitoja, joissa hyödynnetään ihon ja tangon välistä kitkaa. Tunnit sisältävät lämmittelyn sekä lajia tukevia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita.

Varusteet: Lyhyet shortsit ja toppi tangolla tehtäviä pitoja varten. Pitkät housut shortsien päälle lämmittelyiden ja pyörähdysharjoitusten ajaksi. Oma pieni pyyhe tangon putsaamista varten sekä juomapullo. Sormukset, käsikorut ja kellot tulee ottaa pois.

 

RENGASTRAPETSI

Rengastrapetsi on näyttävä laji, josta löytyy jokaiselle sopivia liikkeitä. Väline on suuri katosta roikkuva rengas, jossa voidaan tehdä erilaisia akrobaattisia liikkeitä. Rengastrapetsilla harjoittelu ja liikkuminen on hauskaa ja erittäin tehokasta, koko kehoa vahvistavaa treeniä. Renkaalla pääset haastamaan itseäsi hauskalla tavalla! Tunnit sisältävät lämmittelyn, lajitekniikkaa sekä voima- ja liikkuvuusharjoitteita.

Varusteet: pitkähihainen paita ja trikoot sekä juomapullo.

 

AERIAL HAMMOCK

Aerial hammock tunneilla käytetään apuvälineenä kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voi tehdä erilaisia liikeyhdistelmiä ja temppuja. Hammockin kanssa treenaamalla kehität nopeasti ylävartalon voimaa, kehon koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta.

Varusteet: Pukeudu kaikille kangastunneille vähintään polvitaipeet peittäviin joustaviin housuihin sekä urheiluun sopivaan pitkähihaiseen paitaan, joka peittää kainalot. Kaikki korut ja terävät yksityiskohdat vaatteissa kuten vetoketjut ovat ehdottomasti kiellettyjä tunneilla kankaiden repeytymisvaaran vuoksi! 

 

ILMAJOOGA

Ilmajooga vie joogaharjoituksesi uusiin korkeuksiin. Anna kehosi, mielesi ja sielusi lentää! Ilmajooga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-elementtiin, luoden monipuolisen harjoituksen koko keholle. Ilmajoogassa käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Katosta kiinnitetyn pitkän kangaslenkin avulla voidaan tukea kehon paino ja tehdä vaativiakin liikkeitä helposti, turvallisesti ja rauhallisesti.

 

LAPSET JA NUORET

Lasten ilma-akrobatian kausiryhmissä harjoitellaan monipuolisesti lapsen motorisia perustaitoja ikätason mukaan hauskasti ilma-akrobatian keinoin. Kausiryhmässä harjoitellaan ilma-akrobatiaa eri muodoissa leikin kautta, yksilölliset tarpeet huomioiden. Lapsi pääsee oppimaan uusia taitoja ja hauskoja temppuja. 

Tunnin teemat vaihtelevat välineen mukaan (rengastrapetsi, hammock-kangas ja tanko). Tunneilla harjoitellaan myös lattia-akrobatiaa sekä pari- ja ryhmätyöskentelyä.

Kaudella opittuja taitoja ja temppuja pääsee esittämään vanhemmille ja sukulaisille kauden lopussa.

 

TWERK

Tunneilla tanssitaan paljon! Tunnin perus rakenne: harjoitellaan lämmittelyn jälkeen ensin tekniikoita sekä asennetta -> sen jälkeen tehdään koreografia, mutta ennenkaikkea PIDETÄÄN HAUSKAA! Valmistaudu hikoilemaan hymy naamalla! Mukaan tarvitset juomaa, hikipyyhkeen, shortsit tai mukavat housut -> joissa pylly pääsee heilumaan vapaasti (ohuempaa tai joustavampaa kangasta kuin perus treenitrikoot) ja ennenkaikkea iloista mieltä! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, jokainen twerkkaa tyylillään ja ihanalla pyllyllään. :D (Myös polvisuojat, säärystimet, tms. ovat suositeltavia lattiakontakteja varten).

 

MUUT TUNNIT

Vaihtuvasti myös muuta tuntitarjontaa, kuten: Silkit,  Lattia Flow, Heels, Ilmapilates, Hulahoop ja paljon muita.