Twerk

 • Tunnit

  Twerk

  Twerk

  Twerkkaus Lappeenranta. Liity Twerkkiperheeseemme Lappeenranta & Imatra – tunteja/workshoppeja viikottain/kuukausittain. Katso/Varaa paikkasi Twerkkiin TÄSTÄ.

  Tunneilla harjoitellaan lämmittelyn jälkeen aina ensin tekniikoita sekä asennetta -> sen jälkeen tehdään koreografia, mutta ennenkaikkea PIDETÄÄN HAUSKAA! Valmistaudu hikoilemaan hymy naamalla! Yksikään twerkshopeista ei ole tismalleen samanlainen. Koreografian tekniikat harjoitellaan samalla kertaa. Mukaan tarvitset juomaa, hikipyyhkeen, shortsit tai mukavat housut -> joissa pylly pääsee heilumaan vapaasti (ohuempaa tai joustavampaa kangasta kuin perus treenitrikoot) ja ennenkaikkea iloista mieltä! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, jokainen twerkkaa tyylillään ja ihanalla pyllyllään. :D (Myös polvisuojat, säärystimet, tms. ovat suositeltavia lattiakontakteja varten).

   

  Twerk Open Level -kausiryhmä

  Twerk Open Level -kausiryhmä

  Syksyn 2021 kausiryhmä on TÄYNNÄ! EXTRA tunteja, -tiivareita ja -workshoppeja tulossa säännöllisesti, kuukausittain. Ota somekanavamme seurantaan -> ilmoittelemme niissä (sekä varauskalenterissa) extroista aktiivisesti.

  Kauteen sisältyy 12 kertaa (ei syyslomaviikkona ja/tai juhlapyhinä).
  Tämä kausiryhmä on suunnattu aloittelijoille sekä heille, jotka haluavat saada varmuutta jo opittuun twerkin tanssitekniikkaan. Tunneilla käydään läpi twerkin perustekniikaa, jota yhdistellään eri koreografioihin.

 • Tilat ja varustelut

  Lähes 100m2 idyllinen, valoisa ja avara studio 4,2m huonekorkeudella Lappeenrannassa. Yhteystietoihin TÄSTÄ.

 • Tuntiohjaajat

  Mirka Liljeqvist