Muut tunnit

 • Yleistä

  Vaihtuvasti myös muuta tuntitarjontaa, kuten: Twerk, Lattia Flow, Heels, Ilmapilates, Hulahoop ja paljon muita.

  Katso ajankohtaiset tunnit aina varauskalenteristamme.

 • Tunnit

  Silkit Alkeiskurssi

  Silkit Alkeiskurssi

  Ilma-akrobatiaa kahdella katosta roikkuvan liinan tai yhtenäisen katosta roikkuvan Hammock lenkin avulla. Tämä tunti sopii sinulle vaikka et olisi koskaan liikuntaa tai akrobatiaa harrastunut. Tunnilla tutustutaan turvalliseen harjoitteluun kankailla, niiden käyttämistä osana treeniä ja harjoitellaan solmimisia sekä helppoja perusliikkeitä.

  Varustus: Pitkähihainen paita/t-paita, polvitaipeen yli ulottuvat housut. Ei koruja tai muita teräviä asusteita.

  Katso tulevat kurssit tästä.

  Lappeenranta Silkki Alkeet ja Imatra Silkki Jatko.

  Silkkejä pääset harrastamaan jatkotasolla ja korkeammassa huonetilassa Imatralla. Vakiotunnit torstaisin ja lauantaisin.

  Twerk

  Twerk

  Twerkkaus Lappeenranta. Liity Twerkkiperheeseemme Lappeenranta & Imatra – tunteja/workshoppeja viikottain. Katso/Varaa paikkasi Twerkkiin TÄSTÄ.

  Tunneilla harjoitellaan lämmittelyn jälkeen aina ensin tekniikoita sekä asennetta -> sen jälkeen tehdään koreografia, mutta ennenkaikkea PIDETÄÄN HAUSKAA! Valmistaudu hikoilemaan hymy naamalla! Yksikään twerkshopeista ei ole tismalleen samanlainen. Koreografian tekniikat harjoitellaan samalla kertaa. Mukaan tarvitset juomaa, hikipyyhkeen, shortsit tai mukavat housut -> joissa pylly pääsee heilumaan vapaasti (ohuempaa tai joustavampaa kangasta kuin perus treenitrikoot) ja ennenkaikkea iloista mieltä! Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, jokainen twerkkaa tyylillään ja ihanalla pyllyllään. :D (Myös polvisuojat, säärystimet, tms. ovat suositeltavia lattiakontakteja varten).

   

 • Tilat ja varustelut

  Lähes 100m2 idyllinen, valoisa ja avara studio 4,2m huonekorkeudella Lappeenrannassa. Yhteystietoihin TÄSTÄ.