INTO-tunnit (Jooga & Ilmajooga)

 • Tunnit

  AamuJooga

  AamuJooga

  Ihana herätys aamuun! Yin & Yang tyyppinen Hatha-harjoitus jolla herätellään keho lempeästi yön jäljiltä. Tekee hyvää selälle ja ryhdille. Avaa kehon ja sydämmen tulevaan päivään.

  ÄijäJooga Veny tai Kuole

  ÄijäJooga Veny tai Kuole

  Tunnin aikana tehdään rauhalliseen tahtiin kankeutta kaikottavia liikkeitä, on siellä joskus joku nukahtanutkii!
  Jos oot ettiny ryhmää, missä kynnys osallistuu on matala, ei tarvii osata etukätee mitää ja haluisit venytellä mut itsekseen sitä ei tuu tehtyy, tää on siun tunti!
  Nii, ja tää on äijien oma tunti, naisilta on pääsy kieletty (paitsi ohjaaja)

  Floor FLOW

  Floor FLOW

  Tämä movement pohjainen harjoitus rohkaisee sinua heittäytymään lattiatyöskentelyn maadoittavaan ja sensuelliin luonteeseen. Kasvata siun liiketietoisuutta, luovuutta sekä itseilmaisua helpoilla harjoituksilla ja kokonaisuuksilla, jotka auttavat korostamaan liikkeen flowta, kontrollia sekä nivelten liikkuvuutta. SOPII KAIKILLE (ketkä pääsee lattialle makaamaan). Vaatetus: suojaa ihoa ja olkapäitä, pitkät housut ja olkapäät peittävä paita. Säärystimet voivat tuoda extra pehmeyttä.

  Ilmajooga Lempeä

  Ilmajooga Lempeä

  Ihanan lempeä ja hellivä ilmajoogatunti! Restoratiivisempi ja Yinimäisempi ilmajoogaharjoitus. Anna kehosi, mielesi ja sielusi lentää!
  Sopii hyvin aloittelijoille! Ja erityisesti istumatyötä tekeville, niska-, hartia- ja/tai selkäkivuista kärsiville. ;)
  Ilmajooga on joogaharjoitus jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkitrapetsia. Tunti ei ole akrobaattinen. Perinteinen jooga asanaharjoitus on keskeinen ja tunti sopii kenelle tahansa. Trapetsi riippuu suurinpiirtein lantion korkeudella.
  Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja kankaiden ehjänä säilymisen takaamiseksi.

  Ilmajooga Lempeä Imatra & Lappeenranta

  Ilmajooga Yin&Yang

  Ilmajooga Yin&Yang

  Anna kehosi, mielesi ja sielusi lentää! Tästä on helppo aloittaa. Yin ja Yang joogatunti on nautinnollinen yhdistelmä helppoa dynaamista flow joogaa (Yang), sekä syvävenyttävää Yin joogaa.
  Ilmajooga on joogaharjoitus jossa käytetään apuna katosta riippuvaa silkkitrapetsia. Tunti ei ole akrobaattinen. Perinteinen jooga asanaharjoitus on keskeinen ja tunti sopii kenelle tahansa. Trapetsi riippuu suurinpiirtein lantion korkeudella.
  Osa asanaharjoituksesta tehdään perinteisesti lattialla, osa silkkitrapetsista osittain tai kokonaan riippuen. Liinalla saadaan jaettua keho painoa ja ohjattua painovoimaa paremmin haluamaamme kehon osaan.
  Monet IlmaJooga asennot on suunniteltu avaamaan katsontakantaa perinteisiin jooga asentoihin ja antamaan samalla paremman kokonaiskuvan liikkeestä ja liikkeen antamista hyödyistä. Liina auttaa saavuttamaan myös hyvin haastavatkin liikkeet, joita ei ilman liinaa saisi harjoiteltua.
  Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja kankaiden ehjänä säilymisen takaamiseksi.

  Lempeä Astangajooga

  Lempeä Astangajooga

  Lempeässä Astangassa lähestymme perinteistä harjoitusta terapeuttisemmasta näkökulmasta. Asioita voi tehdä monella tapaa ja niin myös Astangajoogaa.
  Harjoitusta voi ja pitää modifioida jokaiselle sopivaksi. Me asetamme itse itsellemme rajat ja luomme tietynlaiset määritelmät asioille. Me voimme silloin myös itse valita kuinka tulkita tai noudattaa niitä. Harjoitus on siis jokaisella yksilöllinen, oma valinta.
  Esimerkiksi, erilaiset kivut, vaivat ja loukkaantumiset pitää ottaa tosissaan. Harjoitusta muokkaamalla ja omaa kehoa kuuntelemalla ongelman aiheuttaja ja todellinen syy voi parantua kokonaan, mutta se vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä (sekä pätevää opetusta).
  Kokenutkin Astangan harjoittaja voi löytää täältä uusia näkökulmia asanoiden linjauksiin, tarkastaa tekniikkaasi ja syventää harjoitustasi, sekä löytää siihen lempeyttä. Voit myös ohjauksen loputtua tehdä oman harjoituksesi loppuun Mysorena. Olet myös aina tervetullut harjoitukseen liukuvasti ja tekemään sen kokonaan Mysorena.
  Tervetuloa hengittämään, venymään ja vahvistumaan! Astangan fyysisen ja dynaamisen luonteen lisäksi se kehittää ja parantaa hyvin sekä kehon- että aistien hallintaa ja tietoisuutta omasta itsestä. Joogaharjoituksen tavoitteena on edistää terveyttä ja hyvinvointia, kehonhallinnan kautta mielen hallintaan, tavoitteena tasapainoinen mieli.

  Sointulento (Ilmajooga)

  Sointulento (Ilmajooga)

  Sointulennolla pääset syvärentoutukseen tiibetiläisten äänimaljojen saattelemana. Olet tämän tunnin ihanassa kotoisassa ilmajoogasilkissä, jossa teemme pitkiä rentouttavia ja palauttavia venytyksiä keholle (Yin). Ei sisällä inversioita/pääalaspäin roikkumisia. Tunti etenee teemoittain, vuodenaikojen mukaan. Tämä tunti sopii kaikille.

  Ilmajooga Sointulento Imatra & Lappeenranta.

  Yin&Yang Jooga

  Yin&Yang Jooga

  Yin ja Yang joogatunti on nautinnollinen yhdistelmä helppoa dynaamista flow joogaa (Yang), sekä syvävenyttävää Yin joogaa.
  Tunti alkaa rauhallisella yin-joogalla ja jatkuu dynaamisella ja energisellä harjoituksella, jossa keho ja mieli virkistyvät. Dynaamisen osuuden liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen johdattamana ja kehittävät voimaa, kestävyyttä sekä joustavuutta.
  Loppuosa tunnista on taas omistettu rauhoittumiselle ja rentoutumiselle tasapainoittavan Yin joogan avulla. Yin joogassa lihaksien sijaan venytetään sidekudoksia ja ligamentteja. Pitkäkestoiset asennot, joissa viivytään useita minuutteja edistävät sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Yin-joogalla on myös hermostoa rauhoittava vaikutus.

  YinJooga

  YinJooga

  Yin jooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan. Pidämme salissa lempeää lämpöä, joka tukee harjoitusta ja auttaa kehoa rentoutumaan. Yin jooga liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selänlihaksiin, lantion seutuun, sekä liikuntaelimiin (kädet ja jalat). Asennoissa ollaan 1-5min ja harjoitus keskittyy vahvasti irti päästämiseeen niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksista. Tunti sopii täydellisesti ensikertalaisille, istumatyötätekeville sekä aktiiviurheilijoille. Tunnilla voidaan käyttää rauhallista taustamusiikkia.

  YinJooga+Äänimaljat

  YinJooga+Äänimaljat

  Tällä tunnilla pääset uppoutumaan äänimaljojen kiehtovaan maailmaan.

  Yin jooga pohjautuu kiinalaisiin kehonharjoituksiin ja joogaan.
  Yin jooga liikkeet vaikuttavat kehossa alueisiin, joissa on eniten sidekudosta – selkärankaan ja selänlihaksiin, lantion seutuun, sekä liikuntaelimiin (kädet ja jalat). Asennoissa ollaan 1-5min ja harjoitus keskittyy vahvasti irti päästämiseeen niin kehon kuin mielenkin osalta. Yin joogan avaava ja rentouttava harjoitus tukee hyvin muuta fyysistä liikuntaa ja auttaa kehoa palautumaan muista liikuntasuorituksista. Tunti sopii täydellisesti ensikertalaisille, istumatyötätekeville sekä aktiiviurheilijoille. Tunnilla voidaan käyttää rauhallista taustamusiikkia.

 • Tilat ja varustelut

  Ilmava ja valoisa reilu 100m2 joogasalimme mahduttaa 20-40 henkilöä nautiskelemaan joogasta päivittäin.

  Ilmansuuntien mukaan toteutettu salimme mahdollistaa joogaharjoittelusi ihanassa luonnonvalossa ja ’’auringonpaisteessa’’ päiväsaikaan tai illasta syleilevän lämpimässä kynttilöiden ja kuunvalossa….

  Salimme on varusteltu kaikella mikä auttaa tekemään joogakokemuksestasi ihanan unohtumattoman; lämpölampuilla, bolstereilla (joogatyyny), erilaisilla blokeilla, vilteillä, vöillä , lainamattoja tietysti unohtamatta.

 • Tuntiohjaajat

  Pinja Kaisko

  Suvi Korhonen

  Noora Kähkönen

 • Galleria