Vertical Weekend 18-19.2.2023

Ei missään muualla Suomessa!

Vertical Weekend  Vol.1 TheVoimalla! 

Bungee: 

Aerial bungee on liikettä valjaissa ja joustavassa bungee-köydessä. Se mahdollistaa akrobaattisten, tanssillisten sekä ilmaisullisten taitojen yhdistämisen ja kehittämisen. Etsit sitten hauskaa hikitreeniä, uusia ulottuvuuksia liikeilmaisuusi tai haluat kokeilla jotain itsellesi aivan uutta – tämä laji sopii juuri sinulle ja tuntuu lentämiseltä! Opettajana Verna Laine.

WallDance: 

Walldance (seinätanssi) tapahtuu nimensä mukaisesti seinällä. Seinällä tehdään tanssinomaisia ja akrobaattisia liikkeitä kiipeilyvaljaiden varassa. Lajissa kehittyy erityisesti keskivartalon lihakset ja mahdollisuuksia on tehdä kaikkea pienistä hypyistä erilaisiin voltteihin ja ilmalentoihin asti. Tule kokeilemaan miltä tuntuu, kun lattia jalkojesi alla muuttuukin seinäksi! Opettajana Sanna Salama & Noora Kähkönen

Lauantai 18.2.2023

WallDance Intro 12.30–14.00 

Bungee Intro 14.30–16.00 

Walldance Intro 16.30–18.00


Sunnuntai 19.2.2023
 

WallDance Choreo 10.30–12.00 

Bungee Choreo 12.30–14.00 

WallDance Choreo 14.30–16.00 

Aerial Performance 16.30-18.30

Tuntikuvaukset lauantai: 

Bungee Intro: Workshopissa tutustutaan bungeen perusteisiin; käydään läpi erilaisia liikkeitä ja temppuja osallistujien toiveiden ja lähtökohtien mukaan. Aiempaa kokemusta ei tarvita. 

WallDance Intro: Workshopissa tutustutaan seinätanssin perusteisiin ja esitellään lajia. Otetaan tuntumaa seinällä olemiseen ja kokeillaan minkälaista liikettä seinällä on mahdollista tehdä. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Tuntikuvaukset sunnuntai: 

Bungee Choreo: Workshopissa lähestytään bungeeta tanssillisesta näkökulmasta; tehdään liikkeiden yhdistelmiä, harjoitellaan transitioita ja
rakennetaan pidempää sarjaa, ilmaisua unohtamatta. 

WallDance Choreo: Ostettavissa ainoastaan yhdessä Walldance Intro:n kanssa. Workshopissa harjoitellaan lyhyt koreografia, mihin ohjaaja antaa erilaisia vaihtoehtoja jokaisen taitotason mukaan. Ennen tätä tuntia on hyvä käydä ensin tutustumassa lajiin ja varusteisiin intro tunnilla.

Aerial Performance: Onko haaveissa tai suunnitelmissa esityksen tekeminen tai koreografian luominen? Oman tyylin löytäminen tai hiominen? Workshopissa pääset kokeilemaan uusia lähestymistapoja, koreografian tai esityksen tekemistä valitsemallasi ilmavälineellä (mikä tahansa, tanko, rengastrapetsi, silkit, tms.). Voit tulla tyhjin käsin tai jo olemassa olevan idean (voi olla koreografian pätkä, esitysidea tms.) kanssa. Workshopissa tehdään liikelaatu-, esitys- ja ilmaisuharjoitteita ja siellä saa esittää kaikki mahdolliset mieltä askarruttavat kysymykset ilmaisuun tai esityksen tekoon liittyen! 

Varusteet: 

Molemmille tunneille kannattaa pukea mukavat treenivaatteet; housut kannattaa olla shortseja pidemmät ja niiden materiaali mieluusti
ei-liukuvaa, ja kevyttä kerrostamista suositellaan lantion ja reisien seudulle. 
Seinätanssia varten varaa mukaan jotkin sisäliikuntajalkineet, esim. lenkkarit. 

Hinnasto:

1,5h  workshop 35€

2 x 1,5h workshop 65€ (Alekoodi VERWKND2)

3 x 1,5h workshop 95€ (Alekoodi VERWKND3)

4 x 1,5h workshop 120€  (Alekoodi VERWKND4) 

2h Aerial Performance 40€  

4 x 1,5h workshop + 2h Aerial Performance 145€ (Alekoodi VERWKND5)

The Voiman ja The Voima Flyn kk-korttilaisille seuraavat alennukset ja alekoodit:

2h Aerial Performance 35€  (THEVOIMAVW)

4 x 1,5h workshop 110€ (THEVOIMAVW4)

4 x 1,5h workshop + 2h Aerial Performance 135€ (THEVOIMAVW5)

Saadaksesi alennuksen, käytä antamaamme alekoodia kassalla ennen maksua ja järjestelmä laskee sinulle alennetun hinnan.


Lunasta paikkasi suoraan
tästä tai maksaessasi liikuntaeduilla (kaikki käyvät) tai sinulla on jotain muuta kysyttävää ota yhteyttä info@thevoima.fi Huom! Onnistuu maksaa myös kahdessa erässä.