Ashtangajoogan vappukurssit Imatralla & ihana Anne Nuotio!

Ashtangajoogan vappukurssit & ihana Anne Nuotio Imatralle!
25 vuoden opettajakokemuksella. ❤
HUOM! Ilmottautumiset jo PE 15.4. mennessä.
Alkeet ja Jatkokurssi 29.4.-1.5.2022. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu täältä -> https://annenuotio.com/…/ashtangajoogan-vappukurssit…/
Anne on harjoittanut ja opettanut ashtangajoogaa yli 25 vuotta ja opiskellut sitä myös pitkiä jaksoja Intian Mysoressa. Kiinnostus kehon henkisyyteen vei Annen aikanaan myös opiskelemaan vitaalishiatsua, shindoa, ReiKiä sekä biodynaamista kraniosakraaliterapiaa.
Anne on tehnyt joogan asanaharjoitusta vuodesta 1995 asti päivittäin ja tanssinut balettia ja flamencoa sydämensä palolla vuosien ajan. Hän on kiinnostunut ihmisen hengen ilmenemisestä kehon viesteissä, niin omassa kehossaan kuin muidenkin ihmisten kehossa.
Aivan joogaopettajauransa alusta Anne on ollut kiinnostunut kuuntelemaan kehon energiaa eli pranaa ja myös sitä, mitä on pranan takana. Niinpä Annen ashtangajoogaopetuksessa onkin ihmisen kaikki kerrokset mukana jo alkeiskurssilta lähtien!
P.S: Annen kanssa on myös sovittu, että jos innostusta ashtangajoogan harjoitteluun löytyy, Annen kursseja tulee olemaan Voimalla säännöllisesti! Se takaa pääsyn aina tasaisin väliajoin asiantuntijan käsiin ja inspiraation säilymisen omassa harjoittelussa.