NETTIVIDEOT JA LIVETUNNIT

1. NETTIVIDEOT vapaasti käytettävissäsi milloin siulle parhaiten sopii.

Uusia videoita päivitetään joka päivä (tällä hetkellä jo yli 30 omaa + LesMills n.100). Kaikilla aihealuailla (jooga, tanssi, pilates,lihaskunto,akrobatia,meditaatio,kehonhuolto,”kuntoutus”, jne.). Aiheita, lajeja saa myös toivoa.
Kuukausikorttilaisille ilmainen ja muille 10€/vko -> lunasta tästä
tai käytä kertakäyntejä kortiltasi (ilmoitathan tästä meille erikseen säpo, face, insta, tms.) -> Liity faceryhmään The Voiman asiakkaat ja jos et ole facessa, laita whatsapp viestiä 0503566775/ Noora tai 0400543145/ Suvi.

2. LIVE TUNNIT yhteisöllisyyden säilyttämiseksi mei tunnit livenä ja reaaliajassa siun kotiin (jäävät katsottaviksi vielä livelähetyksen jälkeen 24h).

Pääset osallistumaan tunneillemme kuten muulloinkin, mutta etänä. Livet aloitetaan 6.4. ja ne ilmestyvät varattaviksi varauskalenteriimme viikko kerrallaan. Kuukausikorttilaisille ilmainen, muille 5-7€ riippuen tunnista, hinnat näkyvillä tuntikohtaisesti varauskalenterissamme.

OHJEET:

Lataa ilmainen ZOOM sovellus LIVE-tunteja varten -> puhelimeen joko app storesta/google play-storesta tai sitten osoitteesta ->zoom.us  -> ilmoittaudu varauskalenterissa tunnille viimeistään 15min. etukäteen (+ maksu) -> saat sähköpostiisi linkin/kutsun, jolla pääset osallistumaan LIVE-tunnille (katso omista tiedoistasi, että hyväksyt sähköposteissa varaustiedot/markkinointi, muista katsoa myös roskaposti jos linkkiä ei näy) Nauti.