NETTIVIDEOT & LIVEstriim -palvelu

THE VOIMAN PALVELUT NYT MYÖS ONLINE !

 

• Nettivideot (100-200),  valmiiksi kuvatut videot, joita päivitetään lisää aihealueittain jatkuvasti.

• LIVEstriim -lähetykset Zoom-palvelun kautta reaaliajassa.

 

HINNASTO:

Kertakäynti Zoom LIVEstriim

Ryhmäliikunta 5€

Erikoistunnit (jooga, akro,yms.)  7-10€

Ilmoittaudu kertatunneille TÄSTÄ.

 

Nettivideot & LIVEstriim -palvelu

(sisältää KAIKKI videot & LIVEt + tallenteet, myös edelliseltä/edellisiltä päiviltä 24-72h):

12€ / 1 vko

32,90€ / 1 kk

26,90€ / voimassa toistaiseksi, 1kk irtisanomisajalla.

Osta haluamasi palvelu TÄÄLTÄ.

Hae sen jälkeen Facebookryhmään -> The Voiman nettivideot -> täältä löydät kaikki linkit sekä valmiiksi kuvattuihin videoihin, että tuleviin LIVEstriimeihin sekä niiden tallenteisiin.

Jos et kuulu facebookiin, pääset ilmoittautumaan kaikkiin LIVEstriimeihimme varauskalenterimme kautta TÄSTÄ. LIVEstriimit päivittyvät tänne viikko kerrallaan/viikottain. Valitettavasti valmiiksi kuvattuihin videoihin ei vielä toistaiseksi ole pääsyä tätä kautta.

The Voiman oma palvelu: nettividot (valmiiksi kuvatut) sekä päivittäiset LIVEstriimit (reaaliaikaiset lähetykset suoraan studioistamme) käytettävissäsi vapaasti ja rajoituksetta. Palvelustamme löytyy kaikkea mitä tarjonnastamme normaalistikkin, mutta myös extroja. Päivän LIVE-lähetykset näkyvissä varauskalenterissamme -> lähetettävän tunnin lopussa lukee + LIVE (toki jos tunnille ei ole ilmottautuneita, ei myöskään LIVElähetys toteudu -> näkyvissä varauskalenterissamme).

Hae maksun jälkeen facebookryhmään -> The Voiman nettivideot -> hyväksymisen jälkeen nauti laajasta ja persoonallisesta tarjonnastamme. Myös parin edellisen päivän kaikki LIVEstriimit näkyvissä ja tehtävissäsi.

Nettivideot ja LIVElähetykset kuuluvat Tarmo sekä Into kk-kortteihimme veloituksetta, jotta voit nauttia palveluistamme myös kotona, kesämökillä tai vaikka reissunpäällä. ;) Maksuihin voi käyttää myös kertakortteja -> ole yhteydessä suoraan meihin jos haluat enemmän kuin 24h.