Sup Imatra > Häh?

Mitä?

Stand Up Paddling, suomeksi tuttavallisemmin suppailu. SUP-lauta muistuttaa pitkälti surflautaa, jota melotaan polviltaan, tai seisten pitkällä melalla. Sup Imatran laudat ovat isoja ja tukevia lautoja, joilla aloittelijankin on helppo totutella Suppailun saloihin. Laudat ovat ilmatäytteiset, joten helposti kuljetettavissa paikasta toiseen. Suppailuun ei vaadita aikaisempaa kokemusta, vaan homman oppii melko nopeasti ja laudalla on suhteellisen helppo pysyä.

Missä?

Vuoksen Kalastuspuisto/Varpasaari

Kotipolku 4

55120 Imatra

Milloin?

Sup-tunnit näkyvät The Voiman varauskalenterissa, johon päivitämme perjantaisin seuraavan viikon tunnit.

Tunneilla säävaraus. Kovalla sateella ja ukkosella, tai kovin tuulisella säällä tunteja ei ole. Pieni tihkusade tai viileämpi sää ei ole esteenä tunnille. Raikas ulkoilma tekee hyvää.. ;) Tunti poistuu 2h ennen tunnin alkua varauskalenterista, ja ilmoittautuneille ilmoitetaan tekstiviestillä.

Miten?

Suppailla voit vaatteet päällä, uimapuvussa tai bikineissä. Pääasia, että sinulla on mukava ja helppo liikkua laudan päällä. Suosittelemme vaihtovaatteiden mukaan ottamista, kaiken varalta.. ;) Ja tunnin jälkeenhän on mukava pulahtaa viilentävälle uinnille!